Nyfødtfotograf Drammen, gravidfotografering, babyfotografering, nyfødtfotografering Oslo, Gullungene fotograf Michaela Nemeckova » nyfødtfotograf Drammen, babyfotograf, barnefotograf, gravidfotografering

Masthead header

Søskenfotografering | fotograf Drammen

Så utrolig koselig det er når kundene kommer tilbake til meg etter en stund. Tiden flyr jo så fort. Dette bildet er bare helt fantastisk syntes jeg. Selv om bildet kanskje ikke havner på veggen med det første så skal du ikke se bort i fra at om 20 år ler du like godt som du gjør nå. Fotografering av barn handler særlig om å forevigge ekte følelser, humør og personalitet. Bildene trenger ikke være perfekte, bildene bør være EKTE!

Takk til mamma Trine at du valgte meg som fotograf-det setter jeg stor pris på!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*