Nyfødtfotograf Drammen, gravidfotografering, babyfotografering, nyfødtfotografering Oslo, Gullungene fotograf Michaela Nemeckova » nyfødtfotograf Drammen, babyfotograf, barnefotograf, gravidfotografering

Masthead header

Nyfødtfotograf Drammen | nyfødtbilder med søsken

Herlig små søsken. Storesøster var hos meg som tidligere som nyfødt og det er alltid stas å se deres små vokse. Heldig meg, takk for at dere valgte gullungene!

Venter du barn i april, mai og juni? Nå er det tid til å bestille din fotografering. Jeg har kun få fotograferinger i måned så det kan være lurt å registrere seg allerede nå for å sikre deg plassen til deres nyfødtfotografering. Du fyller en skjema og tar kontakt med meg når du har født. På denne måten kan jeg planlegge bedre min arbeidsuken og finne passende dag for deres fototime.

Ønsker du nyfødtbilder (sovende bilder) bør barnet ikke være mer en 10 dager gammelt.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:  Michaela Bentsrud tel. 45252511

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*