Nyfødtfotograf Drammen, gravidfotografering, babyfotografering, nyfødtfotografering Oslo, Gullungene fotograf Michaela Nemeckova » nyfødtfotograf Drammen, babyfotograf, barnefotograf, gravidfotografering

Masthead header

Babyfotografering Drammen | Babyfoto 4mnd

Hvem vi ta bilde i dag?

Fra dagens fotosession med lille prinsesse på 4mnd.

Rakk du ikke nyfødtfoto? Jeg tar også babybilder i studio. Hvis du ikke rekker nyfødtfotografering (0-10dager gammel) kan du gjerne vente til barnet er 2 måned da vil vi ta bilder når barnet er våken istedenfor sovende bilder. Fokus er på ren, tidløs stil  men du kan ta med klær etter eget ønske. Babyfotografering er mye kortere og vil ikke ta mer en 1 time.

Velkommen til gullungene!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*