Nyfødtfotograf Drammen, gravidfotografering, babyfotografering, nyfødtfotografering Oslo, Gullungene fotograf Michaela Nemeckova » nyfødtfotograf Drammen, babyfotograf, barnefotograf, gravidfotografering

Masthead header

Bestilling av fototime

Registrering av fototime

Det vil ta cca 3 minuter å få fylle inn skjema
  • Alt fotografering skjer på hverdager MANDAG-FREDAG mellom kl. 9.00-12.00 for andre tider venligst fyll ut ønsket time under. Vi kontakte deg for å bekrefte/avbekrefte ønsket dato!
    Opphavsrett og eierskap: Gullungene fotograf har etter opphavsloven retighetter til alle bildene. Ved kjøp av digitale filere gis et begrenset eierskap til kunden, med følgende betingelser: Digitale bildene er solgt kun til personlig bruk. Digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt uten skriftlig avtale med gullungene fotograf. Det er ikke lov å redigere eller endre bildene på noen som helst måte. Markedsføring: Gullungene fotograf forbeholder seg retten til å bruke bildene til markedsføring / promotering av seg selv, visning i gallerier/studio, til innsendelser til nasjonale og internasjonale konkurranser og publisering på webside, blogg, og sosiale medier.(alt bruk på internett er i lavoppløslig format med fotografens vannmerke for beskyttelse av bildene)Kunder som ikke ønsker dette må skriftlig gi beskjed om dette til fotografen før fototimen. Backup: Ved kjøp av digitale filer er kunden selv ansvarlig for backup av minnepinne med ferdigbehandlede filer.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*