Nyfødtfotograf Drammen, gravidfotografering, babyfotografering, nyfødtfotografering Oslo, Gullungene fotograf Michaela Nemeckova » nyfødtfotograf Drammen, babyfotograf, barnefotograf, gravidfotografering

Masthead header

Nyfødtfotografering

Kjære mamma og pappa,

Jeg setter store krav til meg selv som fotograf og jobben jeg gjør. For meg handler fotografering om mye mer enn å ta fine bilder. Det handler om å skape gode minner og forevige de viktigste øyeblikk  som kan være for resten av livet.

Når bør jeg bestille time?

Beste tid for å bestille din nyfødtfotografering er mens du er fortsatt gravid. Da vil jeg skrive opp termindatoen din i arbeidsboken og holder av tid til Dere. Du tar kontakt med meg etter fødsel så setter vi opp time til Dere. Vanligvis første mulig dagen etter Dere kommer hjem fra sykehuset. Barnet skal fotograferes senest 10. dag etter fødsel!

Hvor finner du meg?
Mitt studio ligger i Kobbervikdalen 75 , 3036 Drammen. Kjører du fra Sandvika vil det ta 25 min uten trafik.  Alt er til rettelagt for nyfødte barn og jeg holder temperaturen oppe hele året rundt. Det er lett å parkere rett utenfor!

 

Du kan benytte deg bestillingskjema her!

Sikkerheten!

Sikkerheten under fotografering er alltid høyest prioritert.  Barnet skal ha det godt trygt og varmt og dere som foreldre skal være trygge på at dere er i gode hender. Jeg har høy faglig kompetanse både med fotografering og håntering av nyfødte.

Jeg har bestilt hva nå?

Jeg har alt du kommer til å trenge til nyfødfotografering. Fra rekvisitter, tekstiler, klær, luer osv. Er det allikevel noe spesielt du ønsker å ha på bilde – ta dette med. Ønsker du bilde sammen med barnet ta med lyse klær som matcher hverandre. Du er veldig velkommen til å ringe meg om det er noe du lurer på tlf 45252511.

Lykke til med fødselen!

Hilsen Michaela

 

 

 

 

Susanne Nielsen - February 3, 2014 - 2:43 am

Hei!
Vi lurte på å ta bilder av datteren vår som ble født 21 januar.
Dvs at hun jo er 2 uker til tirsdagen. Er hun blitt for gammel for det som kalles nyfødtfotografering? Mener å ha lest at det må være innen barnet er to uker.

Mvh Susanne. Nielsen.

Tony - February 13, 2014 - 6:52 pm

Vi har en liten nyfødt gutt vi ønsker tilbud om å fotografere. Vi bor i Drøbak. Hvor er studio deres?

Paula Canessa - February 14, 2014 - 1:37 am

Hei

Først og fremst vil jeg si at du er en utrolig dyktig fotograf 🙂 Jeg har blitt inspirert av alle bildene dine og vil gjerne booke opp en time hos deg. Jeg er 32 uker på vei og har termin i april. Tenkte å komme til deg når min lille er noen dager gammel for å ha en uforglemmelig minne av ham. Jeg bor i Oslo og kommer gjerne til studioet ditt. Mitt mobil nummer er 95330178

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*