Nyfødtfotograf Drammen, gravidfotografering, babyfotografering, nyfødtfotografering Oslo, Gullungene fotograf Michaela Nemeckova » nyfødtfotograf Drammen, babyfotograf, barnefotograf, gravidfotografering

Masthead header

Babyfotografering

Bytteliten – bare en stund!

Babyfotografering tar cca 1 time og jeg vil be dere foreldre til å holde dere litt i bakrun om det er mulig for å få best mulig kontakt med barnet deres. Det er alltid spennende å se hvor forskjellig karakter barna har er og hvor sterk personaliteten finnes i dem selv om de er bittesmå.

Når er den beste tiden for babyfotografering?

3-12 mnd er en fantastisk tid for fotografering. Når barnet sitter selv uten støtte men er ikke fult så aktiv som 1åring er den rette tiden til fotografering. Om du ikke rakk nyfødfoto kan man ta bilder ved 3mnd alder.

Babytiden er så variabel det viktigste du skal huske på er at barnet må bli: FRISK, METT og OPPLAGT før timen deres begynner. Øyekatarr, forkjølelse, og renende nese kan ikke aksepteres og du er nødt til å bestille ny time når barnet er frisk.

Tannfrembrudd og fotografering: Mange spedbarn reagerer med uro og sutring når en tann er i anmarsj. Det vil også medføre mye mer sikkling hos babyen. Ser du at barnet er mer sutrette en vanlig dagen før fotografering er det best du ringer og vi avtaler ny time.

Barnehagestart jeg anbefaler på det sterkeste å ta bilder før barnehagestart for best mulig resultat!

Jeg fotograferer babyer stort sett kun med bleiebukser(disse har jeg tilgjenglig i studio) det er mulig å ta med 1 antrekk.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*