nyfødt mamma med smilende baby i hender
nyfødt baby I hjemmestrykket sett i hender til mamma og pappa

nyfødt fotografering


Først og fremst gratulerer så mye! Det å skape nytt liv er livets største gave vi kan oppleve. Uansett om dette blir ditt første eller tredje barn er spenningen like stor og nå får du snart holde dette lille mirakel i hender. Den mest magiske tiden er fortsatt foran dere og når den kommer er jeg her for å forevigge den slik dere kan minnes om den for resten av livet.


Nyfødt fotografering handler om å fange den første tiden med din nyfødte baby. Nyfødtperioden går dessverre alt for fort og planlegging av vellykket fotografering er essensiell for resultatet. Husk at du har nettopp født ta være på deg selv og la meg skape minner du kan verdsette resten av livet.


Nyfødt fotografering 0-10 dager etter fødsel

Nyfødtfotografering planlegges helst mens du er fortsatt gravid og bør ideelt sett skje innen 10 dager etter fødsel. Da er barnet veldig søvnig, rolig og kan lett poseres uten forstyrrelser. Jeg har over 10 års erfaring med denne type fotografering og mitt største prioritet er at dere får trygg og fin opplevelse. Etter ca 10 dager vil babyen din gjerne legge på seg mer, være mer våken og melkeutslett eller symptomer på spebarnskollik kan forekomme, men alle barn er forskjellige og det er selfølgelig mulighet for å fotografere eldre nyfødte.

Jeg er veldig fleksibel når det gjelder nyfødte. Har du planlagt studiofotografering og blir forhindret til å komme, kan jeg alikevel komme hjem til deg for å gjennomføre hjemmefotografering. Det viktigste er å få tatt noen av bildene fra denne tiden. Du vil aldri angre på det!


Å fotografere eldre nyfødt 10-45 dager etter fødsel

Rekker du ikke å få tatt bildene de første 2 ukene er det fortsatt mulighet å fotografere barnet i sine naturlig omgivelser på hjemmefotografering frem til ca 1 måned etter fødsel. Du vil få alikevel vakre naturlige og tidløse bilder fra nyfødtperioden som gå så alt for raskt.

Nyfødt fotografering pris

Priser for fotografering hos meg er lagt opp slik at de fleste får råd til å gjennomføre den. Det er minst 2 ganger i livet du vil trenge profesjonell fotograf, den ene er i ditt bryllup og den andre rett etter du har født ditt barn.Jeg ønsker fra hele mitt hjerte at du skal ikke tvile på at det vil lønne seg å bruke meg som fotograf.

Her kan du finne komplett prisliste!

Jeg forstår at å gå til fotograf er en stor investering for de fleste av oss, men du kan se på det som et investering som værer livet ut. En barnevogn trenger du kanskje i 3 år, men bildene vil du bevare for resten av ditt og ikke minst barnas liv.


Studio i Sande(Vestfold) & Hjemmefotografering over hele Østlandet

Jeg har et varm og hjemmekoselig fotostudio i sentrum av Sande ( ca 15 min fra Drammen på E18) der jeg kan ta imot dere som ikke har stor nok plass hjemme eller ønsker benytte flere av rekvisitter til fotografering. Jeg reiser også hjem til kunder fra hele østlandet. Det er mulighet både for lifestyle/naturlig nyfødt , stylet fotografering, eller en kombinasjon av begge. Avhenger av det dere ønsker.

01 / 03
sovende baby
naturlig nyfødt-nyfødtfotografering hjemme
nyfødtfotografering-smilende nyfødt i kurven
nyfødtfotografering baby i hjerte
søskenfotografering-søsken med nyfødt søster i armene
nyfødtfotografering-hjemmefotografering av nyfødte
babyfotografering-sovende baby jente 3mnd
nyfødtfotografering-babyføtter
nyfødtfotografering-babytær
naturlig nyfødt-nyføtfotografering
fotograf drammen- nyfødt
nyfødtfotografering-nyfødt i mammas hender på hjemmefotografering
nyfødtfotografering-fotograf i drammen
nyfødtfotografering-gullungene fotograf
nyfødtfotografeing- nyfødt fotografering med hund
nyfødt jente- nyfødtfotografeing
nyfødtfotografering-nyfødt fotograf drammen oslo viken vestfold
nyfødtfotografering-nyfødt fotograf drammen oslo viken vestfold
nyfødtfotografering-nyfødt fotograf drammen oslo viken vestfold
01 / 28

“vakre, naturlig og tidløse bilder som familien kan verdsette for resten av livet.”

01 / 10
naturlig og tidløs nyfødt fotografering av baby
nyfødt gutt sover i fotostudio
nyfødtfotografering med pappa
våken nyfødt gutt i pappas armer
sovende baby i pappas arm med tattovering
våken gutt på nyfødtfotografering

Nyfødtfotografering

Første tiden med babyen din 0-10 dager etter fødsel

Den første tiden!
Den mest magiske tiden av ditt liv er plutselig her! Jeg vil påstå at denne tiden er den mest intense vakkert og spennende på en gang. Barnet sover mesteparten av tiden og kan poseres Du vil aldri anger på bildene vi tar de først dagene etter fødsel Deg og ditt barn er min største prioritet!

Eldre nyfødt

baby mellom 10-60dager etter fødsel

Kanskje du har glemt å bestille time i tide, eller vært litt lengere på sykehuset. Uansett grunn er jeg her for deg. Nyfødtfotografering er noe jeg virkelig brenner for og vil strekke meg langt for å gjennomføre den for deg. Jeg vet nemlig alt for godt hvor fort dagene og ukene går og svisj...nyfødtperioden er over. Jeg bruker mindre poserte bilder, velger klær fremfor naken hud og tar mange nærbilder mellom deg og barnet ditt. Bildene blir minst like fine.

3 TYPER FOTOGRAFERING

Nyfødt i Studio eller hjeme hos deg

Barnet bør helst 0-10 dager gammel og skal sove mesteparten av fotograferingen. I studioet har jeg mest mulig kontroll på lys, temperatur, tilgang til alle rekvisitter og generelt størst sjanse for å oppnå den beste teknisk kvalitet på bilde. Hjemme på andre siden er det trygt og godt uten unødvendig forflytninger og forstyrrelser. Du velger selv. Resultatet blir omtrent det samme. Hjemme fotografering kan gjennomføres til ca 4 uker etter fødsel.

naturlig nyfødt fotografering hjemme

naturlig nyfødt livstils fotografering


Passer perfekt til eldre nyfødte ( over 10 dager gammle) For deg som er glad i naturlig stil uten mye poseringer, eller deg som ikke rakk å bestille time i tide. Vi bruker hjemme deres som kulisser og mange av bildene blir tatt i armene til mamma og pappa. Kan kombineres med noen poserte bilder om barnet er rolig og sover godt. (mai-august)

nyfødt fotografering utendørs i blomstereng

utefotografering av nyfødte

Dagslys og naturen som bakgrunn. I kombinasjon med familie kan det aldri slå feil. Passer utmerket på varme sommerdager, sent på våren eller tidlig høst med hjemmestrikket antrekk. På vinteren er det kun på vindstille, varmere dager med ull innerst og ytterst.

.

FAQ

Når bør jeg bestille nyfødtfotografering ?

Vurderer du nyfødtfoto bør du ta kontakt med meg allerede når du er gravid. Jeg noterer termindatoen din og vil vente på sms fra deg når barnet er født. På denne måten kan jeg planlegge arbeidsuken min.

Når er det vanlig å ta nyfødtbilder?

Nyfødt bilder bør helst ta inntil 10 dager etter fødsel! Dette er veldig viktig for å få best mulig resultat. Barnet sover veldig godt mellom måltiden og kan poseres lettere i denne perioden. Etter ca 2 uker vil barnet legge på seg mer og kolikk og melkeuvtslett kan forekomme.

Hva skjer hvis jeg ikke rekker å bestille time i tide?

Jeg prioriterer nyfødte og vil strekke meg langt for å få gjennomføre fotografering. Så ta gjerne kontakt med meg , alt annet kan vente.

Tar du bilder av eldre nyfødte?

Barn mellom 10 dager opp til 2 måneder fotograferer jeg på samme måte som nyfødte. Da er sovebilder og detaljer i fokus men velger gjerne enkle positurer som ikke forstyrrer barnet fra søvn. Eldre nyfødte er ofte mer sensitive på berøring liker seg best med behagelig klær på, det blir mer fokus på få detaljer, og skape "det perfekte bilde"

Hvor mye koster nyfødtfotografering?

Jeg ønsker at ALLE skal få råd til å ta proffesjonnelle bilder av sin nyfødte barn. Derfor tilbyr jeg ulike type fotograferinger i ulike prisklasser.

informasjon

hvordan jeg jobber

Helt fra starten var jeg bestemt på at jeg ønsket å jobbe med nyfødte og barn. Etter 10 års erfaring med nyfødtfotografering kan jeg trygt si at ingen fotografering er like. Nesten hver gang lærer jeg noe nytt. Nyfødtfotografering er mest krevende, både teknisk og fysisk men også den mest givende av alle. Jeg føler meg utrolig privilegert at dere foreldre gir meg tilliten til å håndtere det mest dyrbære dere her. Derfor er min største prioritert å gi dere trygg og fin opplevelse. Barnet skal ha det godt og behagelig gjennom hele fotoseansen.

Sikkerhet

Sikerhet rundt barnet er det viktigste. Jeg presser aldri barn til unaturlig positurer og håndterer barnet med høyeste forsiktighet. Jeg lytter til kropspråket selv om barnet sover, og forsikrer meg alltid at barnet har det godt og behagelig. Det er varmt i studioet da barna reagerer på temperaturforandringer mye lettere en oss voksne. Ta på deg lette klær!

ting å tenke på når du velger fotograf

Velg en erfæren fotograf som spesialiserer seg i faget. Det er lov å være kritisk og stille spørsmål! Husk på at du har nettop født! Avstand mellom studioet og hjemmet spiller stor rolle. Du vil helst ikke sitte 2 timer i bilen for å ta bilder. Har du ikke mulighet til å komme til studio for eksempel etter keisersnitt, kommer jeg gjerne hjem til dere. Det viktigste er å få tatt disse bildene. Du vil aldri angre på det.

planlegging av fotografering

Det finnes uendelige muligheter og like mange fotografer. Ta deg tid til å bli kjent med stilen til fotografen du velger, liker du bildene som ligger ute? Har du spesielle ønsker, ideer du vil gjennomføre ? Kommunikasjon i forkant av fotografering er viktig, særlig om du har en visjon hvordan bilde skal se ut. Vær tidlig om du har spesielle ønsker, det er ikke sikkert at fargene, rekvisitter eller positurer gjør seg gjennomføre men er jeg forberedt i god tid kan de fleste ideene komme i oppfyllelse. Dette trenger jeg å vite minimum 3 dager før fototimen.

hjemme fotografering av nyfødt

En behagelig fotoseanse, for deg som har stort nok plass hjemme og vil slippe reise til studioet. Jeg pakker bilen med rekvisitter, tepper og det jeg vil trenge for å gjennomføre nyfødtfotografering fra ditt eget hjem. Fotografering vil ta vanligvis 2-3 timer og kan kombineres med familie eller søsken bilder. Reiser over hele østlandet.

HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT
HJEMME FOTOGRAFERING AV NYFØDT

utefotografering av nyfødt

naturlig nyfødt fotografering

Passer perfekt til eldre nyfødte( over 10 dager gamle) For deg som er glad i naturlig stil uten mye poseringer, eller deg som ikke rakk å bestille time i tide. Din nyfødt blir fotografert i egne klær du velger, i egen seng, på en teppe, med bamsen og mange av bildene blir tatt i armene til mamma og pappa. Kan kombineres med noen poserte bilder om barnet er rolig og sover godt.

NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING med foreldre
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING med foreldre
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING
NATURLIG NYFØDT FOTOGRAFERING med foreldre hjemmefotografering

nyfødtfotografering med søsken

NYFØDTFOTOGRAFERING

med foreldre