LA OSS SKAPE MAGI

VELKOMMEN TIL MINIFOTOGRAFERING HOS LINNEAS den 6. desember 2023, klokken 16.00-19.00.


HVA ER BEDRE ENN EN VARMT KOPP MED KAKAO OG KREM? JULEMAGI KAN STARTE HER! LA BARNA SKRIVE SITT ØNSKE OG HENGE DET PÅ SANDES FINESTE JULETRE HOS LINNEAS!


TA MED PEN TØY OG GODT HUMØR, DET ER MYE FINT VI KAN SKAPE SAMMEN PÅ 5-10 MINUTTER. FOTOGRAFERINGEN ER KOSTNADSFRI, OG DERE KAN VELGE SELV OM DERE ØNSKER Å KJØPE BILDENE I ETTERKANT TIL EN SVÆRT RABATTERT PRIS DENNE DAGEN.


PLASS KAN FORHÅNDSBESTILLES PÅ HJEMMESIDEN (VÆR SÅ VENNLIG Å OPPGI BARNETS NAVN, ALDER, OG ØNSKET TIDSPUNKT MELLOM 16.00-19.00). TIDSPUNKTET FOR FOTOGRAFERING VIL BLI BEKREFTET, SÅ VI UNNGÅR AT BARNA VENTER OG BLIR UTOLMODIGE. DETTE ER IKKE EN VANLIG FOTOTIME, SÅ DET ER DESTO VIKTIGERE AT DERE FORBEREDER BARNA PÅ FORHÅND FOR Å VITE HVA SOM VIL SKJE.


KLÆR SPILLER EN STOR ROLLE, BEIGE, BRUN, CREAM, GRØNN, MØRK RØD, OG JORDTONER VIL PASSE BEST DENNE GANGEN. HVERT BARN BLIR FOTOGRAFERT INDIVIDUELT, OG HVIS DU HAR SØSKEN, MÅ DU BOOKE DOBBELTTIME!


ETTER FOTOGRAFERINGEN VIL DU MOTTAR EN LINK TIL ET ONLINE GALLERI, HVOR DERE KAN VELGE UT BILDENE DERE ØNSKER Å KJØPE. GALLERIET VIL VÆRE ÅPENT I 3 DAGER ETTER FOTOGRAFERINGEN. BILDEFILER VIL BLI LEVERT I BÅDE FARGE OG SVART-HVITT.

PRIS FOR BILDEFIL:

350,- PER BILDEFIL

PRIS FOR PRINT (MÅ BESTILLES SENEST FREDAG 8. desember FOR LEVERING SOM JULEGAVE):

  • 10X15: 130,-
  • 20X30: 250,-
  • LUSTER PAPIR 20X30 FINE ART: 350,-