Den første tiden

0-10 dager etter fødsel

Magiske tiden som er verdt å forevigge. Jeg vil påstå at denne tiden er den mest intense vakkert og spennende på en gang. Det går så fort at du rekker ikke å snu deg før barnet er 3 måneder. Du vil aldri anger på bildene vi tar og jeg er her for deg og ditt barn!

Trygghet

Barnet skal ha det trygt,godt og behagelig når jeg fotograferer.

Som nybakt mamma og pappa er du.Jeg tilpasser meg dere. Sinnes du at Viktigst for meg er at barnet har det godt og varmt, behagelig hele fotograferingen og dere foreldre kan slappe av mens vi foreligger de første dagene. Naturlig posering

Learn More

Timing

de første dagene etter fødsel

Det er veldig viktig vi får tatt bildene de første 10 dagene etter fødsel. Nyfødte fotograferes hovedsakelig i søvn og de første dagene er det ekstra lett å få de til å roe seg fort etter mating. Jeg setter av god tid til nettop mating og stell så det blir mest behagelig for dere og alle får god oplevelse. Derfor er det kjempe viktig du tar kontakt med meg mens du er fortsatt gravid så jeg kan planlegge fotografering ut i fra termindato. Ting går ofte ikke som planlagt og jeg strekker meg langt for å få f

Learn More

fotograf vs mobil

Selv med den beste iPhone får du ikke printe bildene større en 10x10 i god kvalitet. Det er kjempe fint å

Learn More

Stylen

tidløs med fokus på barnet

Enkleste er ofte det beste. Jeg har mye rekvisiter til utlån men tar altid de enkleste bildene først. Lyse, naturlig tidløse bilder med fokus på barnet er min favoritt. Små detaljer og barnets smil er uunværlig.

Learn More

FAQ

Når bør jeg bestille time?

Du kan fylle bestillingsskjema mens du er fortsatt gravid. På denne måten kan jeg garantere deg plass når barnet er født. Du kan avbestille når som helst men jeg

Do you have a question?

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.

Do you have a question?

Vix ut utinam feugait. Eu scribentur liberavisse nec. Dico fugit nostro cu pri, no putent nemore mel, ius at minim molestiae.

ikke nøl å kontakte meg

Du er veldig velkommen til å ta en uforpliktende samtale. Jeg gleder meg til å høre fra deg.

Testimonials

Trighet

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque viverra molestie nunc, sed ullamcorper nunc tincidunt non. Morbi velit justo, scelerisque pulvinar congue elementum, mollis ullamcorper lacus. Fusce auctor, neque gravida viverra facilisis, nisl ex venenatis. Maecenas rhoncus magna dolor, vitae lacinia nunc porta eu.”

01 / 03