fotostudio sande i vestfold

ca 50min fra Oslo sentrum

FOTOGRAFERER OVER HELE ØSTLANDET

Hjemmefotografering av nyfødte og ute fotografering av baby, barn og familie på ønsket lokasjon i nærheten der du bor


STUDIO OG UTEFOTOGRAFERING

VELKOMMEN TIL GULLUNGENE

Hei og takk at du titter innom! Jeg heter Michaela og står bak kamera hos Gullungene fotograf. I 2012 åpnet jeg mitt første fotostudio i Drammen og har mer en 10 års erfaring innen nyfødt og baby fotografering. Jeg og mannen min har 3 fantastiske gutter som er min største inspirasjonskilden. Fotografering er mitt 4. barn og kundene, nesten som en ekstra familie. Jeg er her for deg og ønsker å skape minner, som Dere kommer til å sette pris på resten av livet . Jeg føler meg veldig privilegert til å være med Dere, selv om for bare liten stund. Velkommen!

Gravid | nyfødt | baby | familie

viken | vestfold | oslo

fotostudio (Sande i Vestfold) | hjemmefotografering | lokasjon